Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/misterion.si/public_html/admin/inc/config.php on line 21
Aktualno

Aktualno

Semič in Kamanje: Pomen dobre komunikacije v turizmu - delavnice za lokalne turistične ponudnike

24.03.2019

V okviru projekta Misterion – Doživetje skrivnosti voda, ki se izvaja s finančno podporo programa sodelovanja Interreg Slovenija-Hrvaška, sta turistična agencija Kompas Novo mesto in LAS Vallis Colapis izvedla delavnici z naslovom Pomen dobre komunikacije v turizmu. Prva delavnica je potekala 19. 3. 2019 v Kulturnem centru v Semiču, druga pa 20. 3. 2019 v Osnovni šoli v Kamanju. Namen delavnic, na katere smo povabili lokalne deležnike s področja turizma, je bil izboljšati kakovost turistične ponudbe na skupnem čezmejnem območju.

Projektni partnerji povezujejo slovenske in hrvaške obmejne pokrajine Dolenjske in Bele krajine, Pokuplja in Žumberka ter jih preko skupnega turističnega produkta želijo predstaviti na svetovnem turističnem trgu. Zato je zelo pomembno, da so lokalni ponudniki čim bolje opremljeni za zagotavljanje turističnih storitev. Izvedeni delavnici sta udeležencem ponudili nove poglede na komunikacijo s turisti in boljšo predstavitev na turističnem trgu.

Delavnice je vodila izkušena turistična strokovnjakinja, ga. Marijana Trščinar Antić iz podjetja Event turizem. Na delavnicah je sodelovalo več kot 50 udeležencev z Dolenjske in Bele krajine, Pokuplja in Žumberka.

Vse novice