Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/misterion.si/public_html/admin/inc/config.php on line 21
Aktualno

Aktualno

Obvestilo o podpisu pogodbe o sofinanciranju ESRR sredstev za projekt MISTERION – »Doživetje skrivnosti voda«

03.07.2017

Začenja se čezmejni projekt z naslovom Doživetje skrivnosti voda oz. pod akronimom MISTERION, ki je sofinanciran iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR) v okviru Programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija - Hrvaška 2014−2020. V projektu, ki bo trajal 30 mesecev, bodo sodelovali Občina Semič, Općina Kamanje, Občina Metlika, Lokalna akcijska grupa Vallis Colapis, Kompas Novo mesto d.o.o. in trije pridruženi partnerji: Belokranjski muzej Metlika, Gradski muzej Karlovac in Športno društvo Stranska vas pri Semiču. 

Danes je bila v Slovenski Bistrici podpisana pogodba med organom upravljanja programa INTERREG V-A Slovenija – Hrvaška 2014-2020 in vodilnim partnerjem projekta Misterion – Občino Semič. »Veseli smo, da smo v naše okolje ponovno pritegnili evropska sredstva, s katerimi bomo, skupaj s partnerji iz Slovenije in Hrvaške, pisali nove zgodbe, prepletene z bogato dediščino območja. Lepo vabljeni, da jih spoznate tudi vi.«, je povedala Polona Kambič, županja Občine Semič. 

Vrednost projekta znaša 1.239.205,95 EUR, od tega je sofinaniranje s strani ESRR 1.053.325,05 EUR.

Vse novice